Смях в залата :)

March 30, 2007

Министерство на здравеопазването поръчало 32 Порше Кайен заради ниската им цена.

една от най-грозните SUV в света - линейка?!

В Стандарт първоначално хедлайна подвежда, че става въпрос за 150 джипа, но другите няма да луксозни. На мен пък другото ми Рено Клио е Порше 🙂

Публикувано в: Гърнето с боба 5 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

5 коментара на “Смях в залата :)”

 1. HeYJIoBuMa on March 30th, 2007 16:59

  Вече няма да има извинение, че бързата помощ не идва навреме 🙂 Хм…Порше Кайен значи. Това, ако не ме лъже паметта, са най-скъпите джипове серийно производство. Може и да греша и дано да е така. Иначе ще знаем, че наглостта на политиците минава всякакви граници.

 2. Владо Георгиев on March 30th, 2007 17:18

  Всъщност в друга статия в Стандарт от днес сутринта става ясно, че това били само пожелания – Поршетата реално били Фолксвагени, и то не джипове, а някакви други 4х4…
  И на мен като ми я казаха тази дивотия снощи се чудех да се смея ли или да плача. Добре че е кьорфишек – поне засега, че то знае ли човек какво ще публикуват утре или какво ще спомене министърът отново.

 3. Георги on March 30th, 2007 21:31

  Дзвер, сега ако имахме ИТ партия щяхме да се обявим против 😀

 4. dzver on March 30th, 2007 22:44

  Запиши се в гугъл групата.

  Следващата стъпка от основаването на ИТ партия според мен е намирането на адвокат, който да дава команди. Това ще е трудно, защото адвокатските усилия по регистрация на партия са на стойност няколко хиляди лв.

 5. pistache on April 2nd, 2007 11:15

  Хех, ама вариантът с всякаква медицинска апаратура вътре щял да струва 250 000, но за големи количества с намаление… 😀

  Страшно е… Пак някой ще глътне парите ни, при това за нещо, което не става за това, за което предвиждат. Щото Cayenne може и да е най-бързата линейка, ама няма много добра проходимост, а доколкото са разбрали журналистите, идеята била да са за високопланинските райони.

  p.s. Range Rover са по-скъпи 🙂

Оставете отговор