Пет неща, които (може би) не знаете за мен

January 9, 2007

Видях аз таз краста и сега, след като ми е прехвърлена топката, ще трябва да се разпиша 🙂

1. В състояние съм да засегна 1 човек в разговор 3 пъти за 2 минути, без въобще да имам това, което той, в предвид.

2. Често си помислям неща и си мисля, че съм ги казал, когато съм гладен. Почна ли да ви мълча много, време е за закуска.

3. Ям много шоколад. Милка – ягода, милкинис и линдт – линдор, като съм заслужил, донътчета, разни работи с карамел.

4. Писах. Писах книги игри за удоволствие в летните ваканции. Написал съм на разни тетрадки поне 3 и неизвестно количество разкази. Това беше фундаменталната причина да си купя компютър – въобразявах си, че ще стана писател. В последствие установих, че не ми се пише, а и друго, по-лошо. Думите идват една след друга с мисълта, но изреченията, които се получават не значат това, за което си мисля. Получиха се текстове като пъзели, които са сложни за разбиране.

5. Винаги се съгласявам с жена си. После съм непослушен 🙂

ОК ОК, 3 допълнителни.

6. Първият и най-невероятен водопад, който видях е до Хижа Яне Сандански – Попинолъшки водопад. В светъл летен ден водата му изглежда синя на цвят, а казанът под него изглежда като езерце. В ляво и дясно, на около 2 метра височина има равни скали 3 на 3 метра, подходящи за излежаване на припек. Видях го може би 89 година и после 96-та, все така впечатляващ.

7. Имам приятел от Стара Загора, който познавам от детската градина буквално, с който си прекарвахме едно 10-15 години летните ваканции заедно. След като се премести в София връзката прекъсна 🙂

8. Обичам да пътувам с влак. И с рейс. И, все още, да шофирам. Това предполагам се намразва. Мисля че обичам да летя и със самолет.

За дед енда, отправи предизвикателства ти към exodus и Fenia, ако аз го направя ще изглежда изврънкано 🙂 Мен ме гложди липсата на коментари в блога на Петър Стоянов и бих предизвикал него, дължи ми го за дето гласувах за него 😉 но той мисля не е истински блогер и няма начин.

Публикувано в: Uncategorized 4 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

4 коментара на “Пет неща, които (може би) не знаете за мен”

 1. Антония on January 9th, 2007 20:46

  Не си чееестееен!

  Първо, точки 1, 3 и 4 ги знам! А аз не те познавам чак толкова. Предполагам, че и колегите ти, и разни случайни чатъри даже са осведомени за тези твои ‘тайни’. Значи не ти е правилен списъка!

  Второ, я да прехвърлиш топката към разни хора! Аз много внимавах като подбирах хората, които да ‘закача’ за играта, така че максимално да се разшири из блогосферата. Я виж какви апетитни линкове имаш в блогрола. Направо умирам от любопитство какво ще напишат Валери и Fenia например.

  Айде, бъди добро дете и играй честно 😉

 2. Антония on January 10th, 2007 00:25

  Така вече е по-добре 😀 А за предизвикателствата — вече направих пет, като планирах именно ТИ да се обърнеш към Валери и Fenia. Айде де, не се инати 🙂

 3. dzver on January 10th, 2007 00:41

  До колкото знам са другарчета и ако се обърнеш към единия, непременно ще предизвикаш chain reaction 🙂 Добре де, Валери, Феня, призовани сте! (ще има и icq reminder, защото надали просто така ще прочетат коментара).

 4. Fenia on January 10th, 2007 11:31

  хехехе, разбира се, че ще прочетем и ще отвърнем на призива, нали Валери?:)

Оставете отговор