2 капки дъжд = 3 дена без интернет

June 26, 2006

Както много от вас забелязаха, дъждът от петък срина цяла сюрия квартални ланове.

В тази бройка влизат доставчикът на нашия офис и на домашния ми интернет. Днес по обед в офиса въстановиха връзката, а у дома продължава да липсва. Това е и причината да не пиша нищо тия дни. Парадокс е, че според мен от кабеларката въобще не са се опитвали да въстановяват нет-а през уикенда, според мен никога не са оказвали никакъв съпорт извън работното време 9-6 понеделник-петък. Гола вода ;/

Публикувано в: Uncategorized 3 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

3 коментара на “2 капки дъжд = 3 дена без интернет”

 1. ицаци on June 26th, 2006 19:24

  Хех, петъчният дъжд наводни комуникационния център на СУ в Лозенец и цял следобед бяхме без връзка към света и у нас 🙁

 2. wH1sp on June 26th, 2006 21:18

  В Хаджи ДИмитър мрежата на БалиБГ също падна, даже след това на няколко пъти падаше остатъчно, по едно време даже се чудих дали да не почна да събирам за по-свестен нет 😐

 3. Илия Горанов [Бабата] on June 28th, 2006 09:10

  Пич, аз съм без телефон вкъщи от събота. Звънях на повреди два пъти. Втория път ми се извиниха и ми казаха, че до края на месеца повредата ще бъде отстранена.
  Само дето ща станат 10 дни без телефон и ще си искам сметката за месеца да ми е 2/3 от обикновено.
  А честно да си кажа, откакто няма телефон се преродих, щото спряха да ми звънят разни навлеци, като не броим тези на GSM-а. Но от друга страна – представи си да съм фирма?
  Един познат имаше фирма, която пращаше хора на работа в Либия. Камион удари някакъв комуникационен възел в трафопостна бутка пред офиса им и останаха без телефони в офиса за 10 дни. Луд стана – хората решили, че е фирма фантом, пирамида, че ги е завлякъл, като им е взел парите и е духнал (а фирмата си е истинска)… Намериха му и личния GSM номер, дето само жената и децата го знаят!

Оставете отговор