На вас какво ви се случва?

March 22, 2006

Не блогвам цяла седмица, защото не ми се случва нищо интересно. А на вас?

Публикувано в: Гърнето с боба 4 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

4 коментара на “На вас какво ви се случва?”

 1. SPQR on March 22nd, 2006 02:29

  Е бива ли така, съвсем нищо?
  Прави ми впечатление че на равни периоди (вече и по логовете) плъзват едни и същи новинки, пожелания, впечатления – затова няма да давам предложения защото поне ти вярвам правиш или да е един път, или както става – никак.
  Въпросът персонален ли е?
  Замислих се ако трябваше с по една дума, на какъвто стил също попадам вече все по често, да опиша последните дни, или месец трябва да изглежда така: абсент, срив, безсъние, чистка.
  Но така си го разбирам само аз.
  Почти съм готов да започна да пропагандирам следното: каквото и да ти се случи има още време да стане и по-страшно (по желание: по-скучно, по-весело, по-безсрамно).
  Пак така, случайно се замислих за прегрешенията, за греховете: хей, даже най-отгоре я има тази думичка! Замислих се също за необикновеното умение да крием греховете под безличен предтекст, от лукс, от страх.
  Какво още правя? Когато настоящето не е приветливо или твърде “обикновено”, ровя в архивите. Изминатият път от някъде до някъде е ако не жизнено важно, то поне настроение-повдигащо занимание.

 2. dzver on March 22nd, 2006 09:57

  Върнах се в архивите на март 2004. Изглежда просто месецът е скучен. И тогава същото – гледал съм Линарес, играл съм с Chessmaster (но 9000, сега имам 10000), писал съм по някой откъслечен коментар за прочетени книги или изгледани филми. Не на последно място, разказвал съм истории за градския транспорт.

  Ето днес например 76 не спря на спирката. Метнах се на маршрутка и маршрутката го настигна, за да видя как се е напълнил с пътници от следващите спирки.

  Колкото до греховете…. да, уви. Каквото и да направя, все някому бъркам в джигеря. За това се опитах да натрупам разнообразни бобчета, но много не ми се получи 🙂

 3. Таня on March 22nd, 2006 22:27

  Може би само си мислиш, че нищо интересно не се случва, защото следиш само определени събития, а за останалите – или не ги забелязваш, или си мислиш, че не стават за блогване.

  Защото не може съвсем нищо да не се случва…
  Ето например аз също не мога да напиша поста за тов, как един таксиметров шофьор ми взе с 30 ст. по-малко, защото нямаше да ми върне и каза, че все едно ме черпи едно кафе и на мен щеше да ми падне ченето, ама не ми се беше случвало досега такова нещо…

  Та какво стана всъщност със 100-те национални обекта?

 4. dzver on March 23rd, 2006 01:13

  Емиии покрай лепкавото време спряхме за доста дълго. Даже печат на Черни връх си нямаме, от месеци не съм ходил на туризъм. 🙁

  Надявам се в рамките на месец-два да се включа отново с посещение на района Стара Загора – Казанлък – Шипка. Въпреки че неколкократно съм ходил там (меко казано), още не съм виждал тракийските гробници 🙂 А последния път като ходихме на Шипка (2004 г.), паметникът беше затворен, защото нямаше ток.

  Има нещо много проветриво и спокойно в Шипка, мога да разказвам дълго за онзи район. Много го харесвам… лятото 🙂

Оставете отговор