Театъра на Армията

February 24, 2006

Вчера ходихме на театър. Гледахме постановката “Без контрол” с Нона Йотова. Актрисите изглеждаха добре и част от състава игра хубаво, но представлението беше много вулгарно и достойнствата му бяха малко. Харесаха ми някои от представянията и начина, по който е направена сцената / организирано действието. Твърди се, че оригиналът е по-циничен от превода. Моята мила се размрънка много и това отне допълнителна единица от преживяването. 2/5.

По този повод не гледах мача и Левски успяха да бият. За тази сметка гледах първите 20-тина хода от среднощния мач на Иванчук с Топалов. Топалов е победил в 40 хода с лекота, много брутален. Игрите ги има тук. Ако разбирате от шах, обърнете внимание на 21. Na5! и 36. Nxe3! (за мен с удивителни, защото никога не бих ги видял). Явно и Иванчук също 🙂

Предложената “безплатна” пешка на b4 може да се въстанови в рамките на 2 хода, ако Иванчук беше приел жертвата.

Третата новина от вчера е, че Димо е намалил с 50 юзъра капацитета на уеб чата си, като се е сетил да ми каже 4 дни по-късно, учуден че сървърът му не се е разтоварил. Потребителите, освен че не са можели да чатят, са рефрешвали масирано с неясни последици върху сървъра му и неясни последици върху техните нерви.

Публикувано в: Гърнето с боба, Шах Оставете коментар RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

Оставете отговор