Невероятно разочарование

December 23, 2005

Дъртия пещерняк Хинко, с който правихме caves.4at.info ме обвини в користно събиране на данните и поиска да спрем сайта… Разбрах, че е станало след съвещание на дъртите пещерняци в дървеното.

Това можа да им роди съвещанието. В момента трябва да реша дали да изтрия сайта или да го оставя без поддръжка. Много ми е гадно. Такава селяния…

Публикувано в: Гърнето с боба 5 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

5 коментара на “Невероятно разочарование”

 1. Антония on December 24th, 2005 07:52

  Ти за кой пореден път ще трябва да се сблъскаш с ограничени, злостни и глупави хора докато се научиш, че никой не възприема ентусиазма ти да създаваш нещо безкористно? Българинът е мързелив по природа, а усилия хвърля само когато иска да направи “мръсно” или “далавера”. Когато човек като теб реши просто да направи нещо добро — веднага “виждат” в него нещо неправилно и се опитват да го спрат с всички сили.

  dzver, шапка ти свалям за всички усилия, които си положил, по всички проекти, които или сам си започнал, или в които си бил движещата сила. И най-вече ти завиждам (благородно), че не се обезсърчаваш от чуждата злоба и завист и продължаваш напред. Успех!

 2. george on December 24th, 2005 10:21

  не го трий. много хубав проект. много смислен. ще го продължиш когато решиш че си струва пак да влагаш времето си в него… но е срамота целия труд да отиде под ножа.

 3. george on December 24th, 2005 10:25

  иначе ти се чудя само за едно – след толкова години из чатовете, как все още ти се занимава с това? за същото време в рамките на 1-2 години би могъл да се научиш да свириш на нещо, каквото и да е, би могъл да се научиш да рисуваш, да пишеш, да снимаш. хиляди неща, които немогат да се сравнят по нищо с времето пропиляно в арс, форуми или чатове 🙂

 4. dzver on December 24th, 2005 11:13

  Благодаря много, Антония! Сега ще прекарам коледата в по-добро настроение!

  Пробвах със свиренето, ама не ми се отдава много 🙂 (но и от него има полза, вероятно благодарение на дрънкането на китара успях да постигна доста бързо писане на kbd). Виж, чатенето ми идва отвътре, въпреки че не влизам много често.

  Пък и покрай чата се запознах с най-готините хора, за които иначе даже нямаше да разбера, че ги има 🙂 Сега щях да тъна в дебрите на някоя калпаво написана счетоводна програма.

 5. dzver on December 24th, 2005 11:15

  btw Georgie – много хубав уебсайт имаш, колега 🙂

Оставете отговор