Протестите

July 24, 2013

Вчера бяхме на метри от мястото, където полицията атакува. Глупостите с това, че протестиращите били агресивни са нелепи. Куките атакуваха многократно от най-различни посоки и раздаваха удари на който сварят. В момента по телевизията министъра на вътрешните работи лъже.

Публикувано в: Гърнето с боба 5 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

5 коментара на “Протестите”

 1. един зрител on July 24th, 2013 13:45

  нека все пак сме гледали прякото предаване по телевизията. всички видяха как “мирните” протестиращи хърлят камъни и други предмети по автобуса, полицаите и тези от първите редове. всички видяха счупените прозорци на автобуса, освен ако не твърдиш, че полицаите са ги счупили… всички видяха, че полицията използва съръзмерна сила, за да пробие път сред тълпа,която не изпълнява полицейско разпореждане. Казвам тълпа, защото не е законен протест (защото ако е законен, трябва да свърши в 22:00 съгласно закона).

 2. Антизрител on July 24th, 2013 15:00

  за зрителя – да си отишал на място а не да предъвкваш манипулираната информация на банкерската телевизия.
  Големия въпрос е – защо депутатите ползват задната врата за вход и изход и гледат да се придвижват по тъмно като някой бандити. Щом толкова дърат да не се срещат с Гражданите на РБ да си заминават на село или в свинарниците от където са се пръкнали благодарение на Сталин и Путин

 3. dzver on July 24th, 2013 17:19

  Атаката почна 30 минути преди да се покаже автобуса. Бях в една от точките, където започна. Куките тръгнаха с щитовете и палките напред, какво очакваш да получат в отговор?

 4. Fan on July 24th, 2013 17:57

  Долу полицията! Подкрепям протестиращите – мирно си седят хората и блокират един автобус с хора да си тръгнат! Нищо друго не правят! А тези с автобус ще си тръгват, откъде накъде и защо през задния а не през парадния вход и въобще откъде накъде някакви депутати и министри ще искат да си ходят вкъщи?!?!

 5. dzver on July 25th, 2013 10:25

  Свещеното право на депутатите да правят каквото си искат беше нарушено.

Оставете отговор