Чао, Blizoo

December 19, 2010

Като ниво на отвратителност, компанията Blizoo може да се конкурира само с Топлофикация София. Противно на всякаква логика, недоразумението Евроком Кабел се сля с Кейбълтел и успя да убие една доста читава телевизия, от която бях доволен.

– Нулево ниво на обслужване. Съпорта е с работно време от 9 до 6 и се състои от няколко претоварени и вероятно отчаяни от живота служителя, за чието внимание трябва да чакате понякога няколко часа (on hold на gsm-a, онлайн съпорта мисля че не функционира изобщо).

– Ако се доберете до поддръжка и ви кажат “проблемът е отстранен”, може да мине 1 или 2 дни време докато наистина проблемът бъде отстранен.

– Каналите единствено намаляват. Спирането на канали не води до намаляване на цената на услугата, тя единствено расте.

– Автоматичната им телефонна централа, която е единственото нещо, с което може свободно да се разговаря, ми говори на ТИ и постоянно ме моли за търпение. Пичове, имате 50-100 хиляди клиента, не е като да не може да си позволите 10 души техническа поддръжка. Няма и един “черен джиб” на година разход.

Та днес ни включиха IPTV от Мегалан, сега остава да успея да прекратя отношенията си с Близу. Ще държа да имам прекратяването в писмен вид, защото от подобен оператор друго, освен неприятности не очаквам.

Публикувано в: Гърнето с боба 36 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

36 коментара на “Чао, Blizoo”

 1. Събина on December 19th, 2010 16:57

  И аз на тая вълна, но смятам да се занимавам сериозно след Нова година.

  Дойде един пич, монтира устройство и ми обясни, че няма не-знам-какъв кабел, ако искам да си го купя и ще работи по-добре. След две седмици устройството не работи и не са го оправили вече трети месец.

  Рових договора, но май ако го прекратя, трябва да им платя всички месечни такси до края на период. За сега спрях да им плащам месечни такси, и като се обадят да питат защо, да мога да ги подкарам по телефона.

 2. dzver on December 19th, 2010 17:05

  Моят е месечен, ама очакват 1 месец предизвестие, което не искам да им плащам. Смятам да прекратя договора поради неизпълнение на едната страна и ако ми пратят мутри, ще ги пратя едновременно на КЗП КЗЛД.

 3. Тимур и неговите командоси on December 19th, 2010 18:00

  И аз по принуда им станах веднъж абонат – наложи се да работя на място, където изборът е само между тях и Мобилтел, т.е. – никакъв.
  Какво да ви кажа? Дойдоха двама мургави брат’чеди да ми прекарват кабел и отказаха на влизане в апартамента да се събуят – те нямали подобна установена практика. Навън беше кално и фирмената им култура се отпечата върху килима на пода.
  После единият почна да прекарва кабелите, другият през това време ме уговаряше да подпиша, че съм доволен от работата им. Но логичния ми въпрос не е ли по-добре първо да свършат и да направим тест, той въздъхна и отбеляза, че за щастие не всички били претенциозни като мен.
  Междувременно ги попитах за гарантираността на канала. Те ми казаха, че подобни глезотии били характерни за Нетуъркс – Русе например, които работели с оптични кабели, а тук – жица – каква ти гарантираност?
  Когато ги помолих да измерим канала (все пак това е базата за плащане), те само се изсмяха. И наистина той никога не бе такъв, за какъвто беше обявен (проверих чрез speedtest.net).
  Авторът на статията е прав -ако има проблем, може и да ти отговорят. Отговорът е стандартен – ще ви запишем час и ще дойдем. Часът винаги се оказва в работно време – предполагам, удобството на клиента е последната им грижа. Затова и най-често телефоните им за аварии просто не отговарят, а само се чува глас на автомат – “обадете се по-късно”. Да речем – след няколко дни, но сметката си тече.
  Често обявяват промоции, които са силно заблуждаващи и когато почнеш да питаш, се оказва,че са пълни с подводни камъни. Работещите в кол-центровете им момичета са толкова елементарни, че с един познат се случи анекдотична история – операторката очевидно не е закрила добре случалката и той ясно чул съвета на колежката й – излъжи го, че това го има в общите ни условия, той няма как да ги е чел. Обаче познатият ми ги беше чел на сайта им и стана една…
  Изключително некоректна и просташка компания са. Ако човек има и минимален избор, по-добре е да ги избягва.

 4. dzver on December 19th, 2010 19:25

  Да, това много ме дразни мен. Има ТВ, няма ТВ – сметката тече…

 5. Пешо on December 19th, 2010 19:55

  Мегалан бяха правилната компания за телевизия и интернет – прилично като качество и съпорт, и все още единствената цифрова телевизия, която дава крайно устройство с HDMI порт.
  Остава да видим какво ще се случи сега, като ги глътнат Мтел и дали няма да срутят съпорта на тяхното си, по-мтелски отвратително ниво…

 6. dzver on December 19th, 2010 19:56

  Е, чува се, че още 1 година мениджмънта ще е стария. Razor няма да остави Мегалаг да се съсипе, докато е шеф.

 7. Иво Апостолов on December 19th, 2010 21:16

  Притеснява ме фактът, че подобни обещания се правят винаги при подобни сделки, а после старото ръководство решава “да търси нови предизвикателства”, на 4-5 месец.

 8. Събина on December 19th, 2010 21:20

  “Да, това много ме дразни мен. Има ТВ, няма ТВ – сметката тече…” -> точно!
  Аз като се обадих, на втория месец вдигнаха и казаха, проблемът е софтуерен, няма да пращаме техници, спокойно. Уви втора седмица още не е тръгнало! И този месец вече не си платих.

 9. Boris Hristov on December 19th, 2010 21:31

  Сякаш чета това, което на мен ми се случва.

  – Съпорт – 0. Звъня на телефоните им – никой не ми отговаря, никой не ме търси след това, за да попита какво се е случило. Когато трябва да дойдат да погледнат дали има проблем идват след 5 дни? 5 ДНИ!!!

  – Интернета – не струва. Рутера веднъж на ден се налага да му изваждам кабела и после обратно в него, за да тръгне нета. Хардуерен ли е проблема или не е не знам, но и не ме интересува!

  – Некомпетентен екип – 100%. Лятото, когато вкарваха нета при сестра ми, не знаеха как да си настроят връзката под ХР и сестра ми ми звъни, за да види дали няма да измисля нещо. След около 10 минутен разговор с един от екипа на Близу, обяснявайки му кое как и защо, все пак успя да го включи.

  Даже не искам да коментирам как може да са толкова големи непрофесионалисти. Силно вярвах, че нещата при тях са доста по – добре, но явно съм се подлъгал от рекламите.

 10. Дончо on December 19th, 2010 21:56

  Задължително си дръж документите в архив! На мен преди няколко месеца ми се обадиха, за да ми съберат задължение от 18 лв, което не съм си бил платил от 15.10.2009.
  Добре, че имах документация и сравнително добър спомен (защото не беше лесно!) от прекратяването. Дори не ми се извиниха за това, че бяха нагли.

  Майната им, да фалират в мир!

 11. Гонзо on December 20th, 2010 00:50

  Като чета впечатленията на хората, коментирали преди мен, имам чувството, че съм абонат на друга компания. Първо станах клиент на Евротур Сат ТВ, по онова време (2000 – 2001) интернета се доставяше от НетИсСат (имаха страхтна поддръжка, получавах писма за сметки, профилактики…). После станаха КейбърТел, пуснах си Интернет и телефония от тях и нямам сериозни оплаквания. Не че не се е случвало нещо да не работи седмица и повече, но последния път писах молба и след два месеца чинно направиха отстъпка от таксата. Явно нивото на обслужване силно зависи от нивото на погълнатия квартален оператор и няма общ стандарт.

 12. negramoten on December 20th, 2010 07:32

  И аз съм от няколко месеца абонат. Не питах никой за мнение, просто се набих в един офис и стартирах. От тогава имам едно недоразумение с 1-2 лв изравняване и един ден без нет, след което дойдоха двама техници и бяха абсолютно точни във времето (чакаха ме пред вратата). Като не можах да се свържа с оператор им оставих съобщение и някой ми звънна след малко да попита за какво иде реч. Явно си зависи.

 13. dzver on December 20th, 2010 10:17

  Кейбълтел имаха денонощен Скайп съпорт (или поне до късно вечерта). Просто Евроком всичко съсипаха.

 14. kerouac on December 20th, 2010 12:01

  Ами и аз първо бях на Евротурсат, после станаха Естнет, Кейбълтел и сега Близу и мога да кажа, че съм доволен. Ползвам аналогова и цифрова телевизия и за 10 години само на два пъти е имало преблем и са го решавали бързо. Последно ми смениха устройството, защото то още беше с карта от Естнет, която новата им система не разпознава. Дойдоха в неделя две момчета и свършиха бързо работа исега се радвам на още по-добро качество. От януари подписах за тройната им услуга с телефон и Интернет и още час клед подписването на договора се обадиха да ме питат, кога ще е удобно за мен да дойдат да включат телефона и безжичния модем. Бях впечатлен. Преди да подпиша ползвах онлайн чата и си говорих с момиче с име Милена и тя отговори изчерпателно на въпросите ми. Така че аз нямам оплаквания, дори сега се отказвам от Мегалан, за да си намаля разходите. Стационалният телефон няма да го ползвам кой знае колко, а ще стои защото на приятели и роднини от чужбина е по-евтино на звънят на такъв. Единственото ми притеснение е Интернет, но разбрах, че в блока такъв ползват само 3 души, което се надявам да доведе до бърз достъп.

 15. Михаил on December 20th, 2010 13:21

  Мегалан в някои квартали вече си е съсипан.

  До преди месец по веднъж на ден вадех кабели, рестартирах рутери и се оправях със “софтуерни проблеми”. Несериозно е в 2010 да ми казват че “Рутери с Линукс не поддържаме”.

  Като хората на новия доставчик дойдоха да прекарват кабели ми разказаха някакви хорър истории на които не знам дали да вярвам.

  Стандартните неща – старите админи напуснали Мегалан и останали само хора, които не са пипали кабел през живота си.

  Както казах, зависи от квартала.

 16. dzver on December 20th, 2010 14:53

  Допускам, че МТЕЛ ще свитне Мегалан и Спектър, но още не е станало. Много ме печелят всеки път, когато пиша на “Мегасъпорт 1” на ICQ и получа отговор след 5 секунди. Откакто съм им абонат 2-3 пъти не е имало Интернет за по 1-2 часа и винаги е имало човек, който да ми каже какъв е проблема и кога ще бъде решен.

  В Близу проблемна е Евроком компонентата. Бях клиент на Евроком и много ядове имах с тях. Стъжни ми се, когато се оказа, че съм им пак клиент и то без никой да ме пита.

  Допускам, че мрежите на ЕСТ и на Кейбълтел са по-качествено направени и за това още се държат. Няма да е за дълго. Порочните практики винаги водят до лоши резултати.

 17. Чавдар on January 13th, 2011 16:55

  В телекомуникациите стана окрупняване, което е почти монопол. Все по-малко са кварталите, в които има избор.
  Монополът винаги печели, защото се налага с обем на капитала, а не с качество. Потребителят може да ги накаже, като премине към по-добрия доставчик, но тогава те просто я изкупуват и я свеждат до собственото ниво.
  Затова свиквайте да ви прекарват все повече с телевизията, както и с тока, водата.

 18. LM on March 28th, 2011 03:07

  Аз съм си на Люлин нет, които са на Булсатком

  за 25 лв на месец тегля с 5 МБ/сек

  Денонощна подръжка, като им се обадя техниците идват до 1ч.

  За мен са най-добрия доставчик в София.

 19. dzver on March 28th, 2011 04:54

  Мегасъпорт1 вече не отговаря до 5 секунди. Но пък откакто сме с телевизията на Мегалаг сме доста по-добре, отколкото с Близу.

 20. rado on April 5th, 2011 09:55

  Ако Интернет-а им е като кабелната- бягайте на далеч , в момента водя преговори с предсрочно прекратяване на договора за кабелна телевизия – с мотива че ни си спазват договора, всяка вечер между 19.00-21.00 няма кабеларка за час, например снощи гледах стъклен дом от 20.20 до 20.50 нямаше кабелна.Аз съм от Стара Загора

 21. Borislav on May 4th, 2011 16:47

  От самото подписване на новия договор имам непрекъснати проблеми с Blizoo:
  1) проблеми с интернета, които не оправиха дълго време след като подадох сигнала. Изпращаха ми телефонни техници за този проблем, които разбира се не можеха да го оправят и така до многократни посещения в офисите им;
  2) начисляване на разговори на телефонната ми сметка при условие, че телефонът в този период дори не е бил свързан към модема (стои в шкафа, т.като не го ползвам) ;
  3) наложи се да си изключа изходящите разговори и да се откажа от услуга, за която плащам, за да няма повече злоупотреби. Поради некомпетентност обаче тяхната служителка не ми каза, че трябва да подам писмено искане за спиране на изходящите повиквания като ме увери, че ги е спряла, но злоупотребата продължи и следващите два месеца;
  4) след 3 месеца ходене по мъките ми върнаха парите. Бях се примирил, но спря интернетът. Оправиха го след 4-5 посещения на различни техни офиси, 12 дни след подаване на първия сигнал, нарушавайки чл. 16.2, и чл. 16.11 от Общите им условия. Подадох нова жалба с искане да ми върнат парите за периода, в който не ми доставяха услугата като отново поисках да прекратя договора си;
  5) не ми отговориха на въпроса за интернета, но обясняват доста подробно, че нямам никакви права да се откажа без да си платя неустойки (независимо от това колко лоша услуга предлагат) ;
  6) когато имам проблем, се налага да обикалям офисите им докато намеря служител, който да знае как да входира жалба, да изключи изходящите повиквания или да подаде сигнал за прекъснал интернет. Служителите им и особено тези в Халите са изключително некомпетентни и недоброжелателни (като научих при плащане на сметката си там за начислените ми 9 лв. за телефон, поисках разбира се разпечатка да ми пуснат, а те ми казаха да си ги видя в къщи…).
  7) нарушиха още едно свое задължение като на първата ми жалба отговориха 45 дни след подаването й, а не до 30;
  Всичко това ми причинява неудобства и ме оставя крайно недоволен от „услугите”, които „доставят” и с нетърпение чакам момента да се махна от тези НАГЛИ МОШЕНИЦИ. Надявам се моят опит с тях да послужи като обица на ухото за тези, чудещи се кой оператор да изберат.

 22. stenli on May 5th, 2011 00:37

  И аз имам проблеми с Blizoo горе долу от самото начало.Бях абонат най напред на Центрум груп. И ТВ програмите и интернета бяха на ниво и нямах проблеми. После на тяхно място дойдоха Евроком.Още в началото почнаха проблемите. Скапана картина , нета често се губеше и така докато направят настройките минаха 2 месеца. После нещата уж се оправиха и реших , че вече всичко е наред. След това дойде Blizoo. Почнаха да ме зарибяват с новите си оферти и аз взех , че клъвнах.Подписах договор за 18 м.и то най вече заради цифровата телевизия и заради възможността да се включат още ТВ приемници за същата цена.Дойде едно момче да монтира новия модем и телефона.Монтира ги и каза – всичко е ОК чао. И само минути след като си тръгна сигнала от модема прекъсна . Наложи се да го догоня и да го върна обратно. Както и да е , оправи го.И така до преди 2 месеца когато отново се получи проблем с модема , не излъчваше сигнал към лаптопа.След многобройни обаждания на третия ден дойдоха двама техници с отегчени физиономии и се заеха с отстраняването на проблема. Единия се потеше пред екрана и се мъчеше да настрои модема , а другия стоеше прав до него и си чоплеше носа. След повече от половин час потящия се измъдри следното , ами проблема не е в модема , а в лаптопа. И в двата ли защото и другия лаптоп също нямаше сигнал. Ами и в двата .Това е.И си тръгнаха. Викнах едно приятелче дето се занимава с компютри и той само за 10 минути направи настройките и всичко беше наред. Преди една седмица ми изчезна ТВ и нета. След час ТВ тръгна , но нета не. Следваха многобройни обаждания от моя страна , и отговора беше един и същ , работи се по отстраняването на повредата.И така 5 дена без интернет.Чакам още няколко месеца да ми изтече договора и бягам от тях с 200 км. от място. Такава скапана компания са , че не искам и да чувам повече за тях.

 23. mariana on May 18th, 2011 12:49

  може ли да се прекрати договора по-рано като недоволни клиенти от тях защото повечето време все нещо неим работи

 24. Роси on May 25th, 2011 10:59

  Всеки месец Blizoo ни взема поне 40-50 лв повече отколкото пише в договора за кабелна телевизия.
  Звънях да ги питам защо – отговориха ми “сигурно имате телефон”.
  Искам разпечатка от телефонните разговори – никой не ми дава информация как мога да получа разпечатка.

  Кажете ми това нормално обслужване ли е?

 25. Григор Манев on June 1st, 2011 18:23

  Преди месец прехвърлиха сигнала (каквото и да значи това) на аналоговата ТВ. Резултатът беше, че всички канали се разместили, нямало е звук и родителите ми (на около 70 годишна възраст) останаха без телевизия 5 дни. Не бях в София (където живеят, а и аз). Обадих се на познатия телефон и ми казаха, че могат да изпратят техник след 4 дни. Разбира се отказах. Помолих един приятел от квартала да отиде да им настрои телевизора криво-ляво. До тук се оправих някак си. Попитах поддръжката защо не са предупредили и получих отговор да съм погледнел в сайта, в касите за плащане или канала “Близу”. Първо родителите ми не разбират от компютри (не са длъжни). Второ плащам по ел. път и не стъпвам в каса. Трето не мога да гледам всеки ден канала ‘Близу” и да чакам каква изненадка ще има там. Можеше вместо парите за 5мин. реклама на “Близу” по някой канал, да се отпечатат брошури с предупреждение или обаждане на всеки абонат – това разбирам за коректно отношение и желание за запазване на клиенти, които плащат редовно (около 55лв за два договора).

  Примирих се. НО. Предишния петък се обажда жена ми (бях пак извън София) и казва, че нещо е станало с цифровата ТВ. Разбира се по тел. не можах да и помогна. Като се прибрах се оказа, че “Близу” “update”-нала софтуера на цифровия приемник. Отново без предупреждение. Отново последваха нецензурни думи. Пак обаждане в ‘Близу” (лошото е, че си го изкарвам на някоя нещастна служителка). Оправиха се нещата. След 1 ден сигналът и на аналогова и на цифрова се скапа. Пак обаждане. След 24ч сигнала беше ОК. Браво!

  А сега за новия софтуер. Не разбирам защо на всеки нормален телевизор каналите се превключват напред/назад с ЕДНО натискане на копче на дистанционно, а от “Близу” са решили, че трябва да са ДВЕ натискания: първо стрелка нагоре/надолу, после ОК. Ама то ДВЕ да бяха само… На някои канали долу в дясно срещу “ОК” се появява “ИЗБОР” . На други се появява “ЗАПАЗИ” – т.е. това предаване да се включи автоматично щом му дойде времето. И тук вече няма смяна на канал. Или поне за сега не съм разбрал как, ако не избера директно номера на канала. В сайта на “Близу” не можах да намеря Ръководство за потребителя за новия софтуер.
  EPG го няма никакво. Или ако го има е след половин, един час и то на половината канали. С една дума идва много бавно.

  При всичките ми обаждания този месец (около 10) ми се обясняваше, че всичко е за мое добро – по-добро качество и т.н. На въпроса пак ли ще платя толкова този месец: “Оооо да” 🙂 Да не говорим, че при всяко обаждане чакам по около 4-5мин да се освободи оператор.

  Това беше накратко. За повече нямам време. То и това, което изразходвах, не заслужават. Но го написах за настоящите и бъдещи клиенти на “Близу”.

  Добре, че нямам срочен договор с тях (още ми е от Естнет, а тогава нямаше срочни). Няма да им дължа нищо. Вече се обадих на друг доставчик.

  Ако се бяха потрудили да се извинят поне (не говоря за пари) може би щях да остана при тях. Ще ми липсват 2-3 канала, но….

 26. dzver on June 1st, 2011 22:43

  Не бъди сигурен, че нещо ще ти липсва. Другите телевизии разширяват пакетите.

 27. Нели on June 20th, 2011 17:03

  Няма вече кой да защити правата на българина,дори КРС и КЗП не функционират в майка България.Само в Страсбург може да си ги търсим!

 28. pafka on July 4th, 2011 17:13

  Само не мога да разбера защо хората не се информират по обстойно, кокто от форуми, така и от съседи, например, кой доставчик става и кой не?! Но всички гледаме единствено цената! Е, от Близуу именно на това разчитат – малка повече атрактивна реклама и ниска цена и абонатите заваляват. Питайте, хора, четете. Аз не си и помислих да се хващам с тях преди няколко месеца. Разпитах в квартала и разбрах, че НЕТ 1 са читави, услугите са им на много добро ниво, а техниката е оптика до самата сграда, което гарантира качеството на сигнала и скоростта на нета. И наистина е така. за десетина минути, когато човек погледне във форумите може да разбере. Нека четем повече..

 29. pafka on July 7th, 2011 11:59

  Проверете на сайта на НЕТ 1 – има готина оферта: 30 лв., 18 месеца, като 3 от тях са безплатни и можеш да си ги ползваш, когато искаш. Според мен става, а и като знам, че тази фирма не е от зарибяващите.. Има и други читави доставчици, ама човек трябва да се порови и да поразпита.

 30. Jana on July 14th, 2011 14:49

  За жалост малко са свестните доставчици. Близу, както и Виваком със сигурност не са от тях! само наливат нашите пари в реклами, а качеството, както на нета и телевизията, така и на обслужването е никакво! Но явно, ние, още като прохождащи потребители първо трябва да се опарим и чак после да разберем. Все пак има надежда в тунела… Повече такива като НЕТ 1 с малко, но неподвеждаща реклама, любезно обслужване от страна на телефонистите им, както качествени нет и тв, и такива зарибяващи компании като Близу сами ще отпаднат!

 31. Svetla on July 20th, 2011 15:35

  И аз съм в лют спор с този оператор Близо,подадох и жалба да видим как ще ми отговорят,от 2003г.съм абонат на евроком, миналата година юли месец заявих в офиса им ,че се отказвам от услугите им и да ми изчисли лелката колко им дължа за срока , та лелката ми казва такса за 1 месец ,след което аз я контрирах ,че в моя договор който е от 2003г. пише 15 дни срок на прекратяване и отказах да заплатя цялата такса,година след това тоест юли 2011 ми се обаждат някакви мутри и ми искат 107лв. такса за прекратен договор с евроком на което аз заявих ,че нямам договор с тях от 1 година,веднага се отправих в най близкият им офис за да пусна жалба и познайте какво научавам,че след като съм се отказала от услугите им ,незнайно как после съм потвърдила че си продължавам договора с тях,на което аз отговарям ,че това няма как да се случи без мое знание,та от тази финансова къща ми казаха че евроком ми е прекратил договора декемри месец 2010г.,това прави 5 месеца след моето заявление ,че се разделям с тях ако трябва нека ме извикат на съд но тези 107лв.просто няма да ги видят единствено такса за 15 дни която наи добросъвестно исках да заплатя но те не я взеха,сега смятам да пиша и до комисията за защита на потребителя,защото хем са ми нарушени правата хем тази фирма ми е дала данните на трето лице без мое съгласие,и след като аз съм заявила че се отказвам от техните услуги те са продължили да ме водят техен абонат ,и по този начин са ме направили принудително да стана длъжник за нещо което не съм ползвала
  Един съвет от мен БЯГАЙ ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ НЕКОРЕКТНА ФИРМА БЛИЗО

 32. Silvia on July 21st, 2011 14:00

  Eдно е сигурно – по този път, по който са тръгнали Близу със сигурност ще ги доведе до дъното. въпросът е дали не целят именно това – бърза и лесна печалба и после да потънат, та да не им се хванат спатиите! Аз след месец приключвам с тях! тези НЕТ 1 читави ли са? Някой да сподели нещо по-конкретно, че трябва да избирам нов доставчик..

 33. Jana on July 28th, 2011 16:58

  Виж на сайта на НЕТ 1 има от тези дни многа яка промоция – ТВ + НЕТ + Застраховка имущество и всичко това за 25 лева!!! И не е зарибяваща офертата, а истинска!
  http://www.net1.bg/promotions

 34. dzver on July 28th, 2011 17:31

  ТВ + Интернет + Кора яйца + Лентичка срещу молци. Само сега! Купи за 6 месеца и получи ютия!

  j/k 🙂

 35. viki on August 1st, 2011 11:21

  Това на НЕТ 1 звучи много яко! Безплатна застраховка на къщата си е истински бонус – подарък. Вилата ми май ще има застраховка.. 🙂

 36. dzver on August 1st, 2011 11:25

  А аз сега ще проверя дали тези 2 коментара са истински.

Оставете отговор