Дребни новости в TBL

February 22, 2010

Скрийншот с профил страницата на блог в TBL

1. Отново промених алгоритъма за смятане на Authority. Работи по-бързо и по-точно от преди, като 35 хвана точици ауторити, пропуснати преди. Забелязахме проблема в предната версия почти едновременно аз и iffi.

2. Вече се показва броя точно хора, които са ви добавили в любими, заедно с аватари. Има бутон всички, който връща пълния списък.

3. Собствениците на блогове имат опция да изключат или намалят описанията към статиите. Полезно за SEO оптимизатори, чиито блогове поради някаква причина са сгафили пред чичо гугъл и не се рейтват добре.

Да ви припомня за възможността в wp-admin да си настроите topbloglog за източник на връзки, вместо google. Това дава възможност за ценен feedback по отношение правилната работа на topbloglog, + това данните са по-изчерпателни от тези на google blog search 🙂

Публикувано в: TBL 3 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

3 коментара на “Дребни новости в TBL”

  1. Борислав Борисов on February 22nd, 2010 21:18

    Супер!

  2. roc3n on February 23rd, 2010 17:54

    при мен отчита 7 а ми брои 4 🙁 защо така?

  3. dzver on February 23rd, 2010 18:07

    Явно с въвеждането на новата ми система за Authority, все още живи връзки са започнали да expire-ват, защото се водят по дата на регистрация, не по дата на последно откриване. Проблемът е в TBL, ще го оправя тази вечер, живот и здраве.

Оставете отговор