Като един

December 23, 2009

Докато си в опозиция те е грижа за гражданските права, защото си гражданин. Като станеш властимащ почва да те е грижа за правата ти на властимащ и искаш всичко да е под личния ти контрол, но теб самия никой да не контролира.

Майкъл Мур ни плашеше, че ще ни слагат чип, за да ни следят във всеки един момент къде се намираме. Добре дошли в България, 2009-та. На едно четене от реализация, благодарение на ето тези умници:

Бойко Борисов, Сергей Станишев, Цветан Цветанов, Михаил Миков и Румен Петков

Закон, който контролира нормалната човешка дейност по общуване, само че с технически средства, не с доноси като през соца.

Не са важни търговските тайни. Важно е точно ти да се чувстваш наблюдаван, да знаеш, че имат нещо срещу теб, да те е страх и да кротуваш. И ако някога си нужен – да слушкаш.

Публикувано в: Политика 16 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

16 коментара на “Като един”

 1. Martin on December 23rd, 2009 13:57

  Не са точно като един, защото ГЕРБ надминаха БСП в исканията за следене и контрол.

  Чудно ми е друго – за 1000 години ли се канят да иправляват? Като идат в опозиция, кой ще им промени закона?

 2. dzver on December 23rd, 2009 14:00

  Ами да, кукловодите не са се сменили. Сменили са се само марионетките в парламента.

 3. Алекс on December 23rd, 2009 15:43

  Бойко Борисов и ГЕРБ се оказаха поредните лъжци и крадци. Не заслужават никакво доверие.

 4. Johnnie on December 23rd, 2009 15:51

  И ние нямаме никакъв шанс да пометем веднъж завинаги горните физиономии, които видимо злоупотребяват не само с алкохола…

 5. wakeop on December 23rd, 2009 15:56

  И през соц-а се ползваха технически средства. Подслушваха се телефоните и се “омагнетофончваха” цели сгради. Доносите са били просто средство за позициониране…
  Първото, което ми каза баща ми, когато навремето (някъде 80-та) ни прокараха телефон беше: “Никога не говори по телефона нещо, което не можеш да кажеш на пионерско събрание”. Явно в 3 клас вече съм знаела кога, къде и какво е нездравословно да се говори.

  Този закон (ако се приеме и приложи) ще доведат само до бум на “антирадарните” средства и до това и 10 годишните деца да знаят кога да се превключват на цензуриран режим.
  Безсмислено е (освен всичко останало).

 6. Българин с чиста съвест on December 23rd, 2009 15:56

  Защо се разлаяхте, май не ви е чиста съвестта, та затова?

 7. MacTeP on December 23rd, 2009 16:59

  Да са живи и здрави всички, които ни избраха малките сладки ГЕРБерчета 🙂 На печелившите честито, добре дошли във фашистка България 🙂

 8. frog'n'roll on December 23rd, 2009 17:22

  Дзвер, забрави да споменеш Атака. Баси смачканите революционери – не гъкнаха и си изгласуваха като роботи. 🙂
  Пратих есемес на Стоян Иванов, бургаски депутат, като му напомних, че е и журналист. Все тая… 🙁

 9. Алекс on December 23rd, 2009 17:37

  “Разследващ полицай от столичното второ полицейско управление е задържан с подкуп”, “26-годишният полицай е задържан в момент на получаване на подкуп от 1000 лева”, “според разследващите, полицаят е изнудвал гражданин, срещу когото е водил досъдебно производство”. Това е само капка в океана от корупция залял МВР. Как да имаме доверие на тези хора и да им позволим да ни подслушват, и следят безконтролно?

 10. CREEP on December 23rd, 2009 18:05

  Днес рових в Гугъл, за да науча какъв е текста на Uprising на MUSE, не мислиш ли, че би било добре текстът на български език и самата песен да излязат по всички блогове и сайтове – във един и същи ДЕН . . Като приятел те моля да направиш всичко възможно да постигнеш ЦЕЛТА 🙂

 11. Val on December 23rd, 2009 19:10

  Eто ти клипа
  Направих си труда да го преведем с една моя позната – зам директор в английска гимназия
  http://www.vbox7.com/play:354d590c

 12. бай Стоян on December 24th, 2009 12:36

  ако се приложи методът на Ганди (да не обръщаш внимание на техните действия все едно не съществуват),няма да има никакъв ефект старанието им,но проблема е с кой да го направиш,защото народ няма има само отчайващо без-мисловно население население което освен от папане от друго не се интересува.

 13. HellMan on December 25th, 2009 11:43

  За четвърти път се сблъсквам вече с темата за следенето в интернет. Понеже живо ме интересува и интригува, но ми омръзна да преписвам коментарите:
  http://hellman.wordpress.com/2008/09/26/internet-spying/ <== това го написах преди година и малко по същия въпрос.
  http://nikolarachev.blogspot.com/2009/12/1984.html#comments <== тук ми е мнението по тазгодишното приемане.
  Понеже се уморих от постоянно повтаряне, предлагам да се организира едно място, където да се обединят пролетариите и всички да пишат против, за да се види, че на хората не им харесва, защото тук 20 коментара, там 20 коментара, а кога името Ни ще стане Легион, не се знае.

 14. Пикар on December 27th, 2009 11:50

  Не случайно са такива „политиците” ни! Не случайно са такива и „корпоративните” ни „бизнесмени”.!
  Коментарът ми по-долу е дълъг и стар, но трябва да е и по-дълъг за да направим задълбочен анализ и опит да се променим, а не наивно да се чака положителен резултат след гласуване за предлаганите посредствени екземпляри.Тези екземпляри със сигурност обслужват чужди интереси, а ние им плащаме заплати докато „работят” в Парламент /много от тях просто се връщат да живеят там след като са „поработили” в правителството/, в Правителство или на друго важно място срещу държавата ни- представяйки се за българи, а гласоподавателите им вярват.
  Предназначено за всички които си мислят,че след 10.ХІ.1989 г. най-после е дошло времето да се гласува за да се придвижим в развитието си към по-добро.
  Обзорен коментар
  Голям проблем за България, както е известно, е силното вътрешно разделение на нацията ни поради тежката историческа съдба – падането под робство на диво азиатско племе.Дългото време на робство не можа да унищожи нацията ни духовно/което малко народи могат да постигнат/, но ни изтощи.Това изтощение
  по-късно се материализира в омразата ни към централната власт и в омраза и недоверие вътре, между самите нас, поради недоверието именно в централната власт.Това беше така защото не се освободихме сами.Руснаците не ни освободиха заради черните ни очи, а преследвайки тяхна политическа цел/известно е каква/.
  От това ние имахме огромна полза, но никоя държава не губи войниците си заради чужди интереси. За защита на своите интереси Русия създаде условия за набиране /и успя/ на огромна своя агентура от българи, които да защитават нейните интереси и да съдействат /повечето българи дори не са подозирали това/ за постигане на крайната им политическа цел.За руснаците не е било трудно да вербуват хора по това време тъй като повечето българи са ги възприемали с благодарност, като свои освободители от омразните турци.
  След Освобождението сред народа битуват главно две настроения за
  по-нататъшното развитие на България. Едното е за развитие в тясно сътрудничество само с Русия и то под нейна протекция, а другото за самостоятелно развитие при сътрудничество и с Русия и със Западна Европа.
  Като резултат от второто настроение в България по това време е било пълно освен с русофили и с много германофили, англофили и всякакви други…….фили/повечето от тях са получили образованието си в тези държави/, а истинските патриоти възприели идеите на Васил Левски са се чудели къде точно живеят.
  В тези условия за масоните от западноевропейските страни също не е било трудно да вербуват и внедрят голяма своя агентура от българи.
  И днес има голям брой потомствени агенти на цели фамилии, които заедно с поддържаната и обновявана нова агентура пълнят в особено големи количества всички държавни ивституции в България. Тази създадена „плътна”, широко внедрена и разностранна агентура е настанена в управлението на България на всички нива още от онова време.
  Което е най-тъжно „плътността” на тази агентура още в началото е най-висока в най-високите етажи на властта, а не в обратния ред, както е в повечето държави.
  Това става очевидно за народа ни впоследствие, но той вече 130 години все още наивно търси под вола теле и продължава да гласува за една и съща плява.
  Днес – в условията на един манипулативен избирателен закон.
  Ако направите широка анкета ще разберете, че почти никой от българските електорални единици не знае нищо за този закон и се чуди защо нищо качествено не се случва след поредните избори. Не е намалял и броят на желаещите да обслужват чужди интереси, което поддържа „плътността” на плявата до ден днешен.Всичко в България /с изключение на планираното преди 30-35 години ограбване на държавата и криминалното забогатяване на подбраните престъпници/ е фалшиво организирано защото всички слоеве на обществото са дълбоко инфилтрирани с плявата.
  От Освобождението насам – Държавния глава, Министър председателя, Правителството, Парламента, Прокуратурата,Съда и всички други отговорни държавни институции са манипулирани пряко или дистанционно чрез плявата.
  За 130 г. никога не е имало друго положение!! Някои правят разлика – преди 9.ІХ.1944г. – след това! Има разбира се разлики, но има и силна прилика.
  ”Милиционерите” преди 10.ХІ.1989 г. са толкова гадни колкото са били гадни „Полицаите” преди 9.ІХ.1944г..Вярно е, че Законът е „тежал” повече преди 9.ІХ.1944г., но разправата с „другите” е била еднакво жестока и дори кървава.Това е така защото липсва националноотговорно поведение на институциите в които на ръководните места винаги са били представители на плявата изпълняващи чужди нареждания.И колкото по-отговорни са институциите толкова по-натъпкани са били и са с плявата.Затова и „демокрацията” след 10.ХІ.1989 г. се прави от плявата. Затова приетия с радост от народа СДС /сполучливо наричан Съюз на ДС/ се разпадна защото разпадането му е заложено от инфилтрираната плява, която и сега пълни жалкия му остатък. Има и фалшиви производни формати от уж отцепили се – като ДСБ / сполучливо наричана ДС–Болшевики/, начело с тъпия циганин-политикономист Иван Костов- един от големите съвременни престъпници, подменил /с „дистанционното”/ потомствения агент – Андрей Луканов, за да завърши започнатото от него и продълженото от малоумния Филип Димитров.
  Заради огромната плява Илия Минев нямаше шанс и огромната му жертва за отстояване на политически позиции, нямаше нито отзвук нито резултат, когато уж се ковеше демокрацията.Много хора не знаят кой е. Не знаят, че България в негово лице има най-дългогодишния политически затворник в Европа.
  А плявата Стефан Савов е широко известен, като Председател на Народното събрание в България и демократ. Примери в този план колкото искаш, да не забравяме и най-комичния от тях – палячото Цар доказал се като изпечен мошеник, крадец и лъжец.
  Което е жалко и тъжно с външното, „дистанционно” управление в България преди и след 9.ІХ.1944г.и след 10.ХІ.1989 г. и до ден днешен нямат никакви проблеми, тъй като има колкото искаш готова плява.Нормалните хора у нас са наистина отчаяни, но наивно отиват отново да гласуват за поредния предложен им идиот от плявата.Толерантността на народът ни към собствената му плява се улеснява и от престъпния факт, че не се познава истинската история на България, която да формира в съзнанието му нацианалноотговорно поведение.За това основна вина имат плеядата историци-мошеници от плявата. Всички с професорско звание. Тези предатели вече 130 г.се радват на спокойно съществование при добро заплащане от държавата срещу която работят.Техни съвременни продължители и сега не слизат от телевизионните екрани в семейния уют – отново, с коментари по леко рафинирана след 10.ХІ.1989 г. фалшива история на България.
  Темата, разбира се, е огромна.Сигурен съм, че поне за по-информираните не пиша нови неща.
  Споделям изложеното защото считам,че нещата в България трябва да се обясняват в дълбочина за да се осъзнае причината за тяхното съществуване в сегашния им вид, да се очертае пътя на „свинските черва”, които трябва да бъдат изтребени до крак. Подходът при информирането за днешните проблеми и обясненията за това трябва да е с цел формиране на база за обединение на нормалните хора.Много е смешно, когато фалшиви днешни демократи говорят за това как комунистите били виновни за всичко, как окрали България.Като че ли не се знае какво представлява политическата плява в България преди 9.ІХ.1944г.
  Няма забогатяли с кражби от държавата истински комунисти защото такива никога не е имало в същинската власт в България.Партизани и ятаци са ползвали уредени блага като „активни борци срещу фашизма и капитализма”, но заедно с тях без основание ползваха такива блага след 9.ІХ.1944г. повече от 200000 души в България, което е смешно и представлява престъпление! Кой извърши това престъпление? Извърши го тъпия циганин Тодор Живков, който няма нищо общо с някакви комунистически идеали преди 9.ІХ.1944г.Извърши го по поръчение на Москва за да се обезличи всичко.Този, който беше превърнат от полицейски доносник преди 9.ІХ.1944г. в „агент за влияние” в Бълтария след 9.ІХ.1944г. – за да продължи „агентурното дело” на Георги Димитров, Васил Коларов и
  Вълко Червенков. Има организатори и проводници в схемата за ограбване /източване/ на държавата от мошеници – платени членове-агенти от различен тип в същинското ръководство на БКП – 100% от членовете на Политбюро на БКП, примерно 99% от членовете на ЦК на БКП, примерно 95% от секретарите на окръжни, градски и т.н. комитети с примерно намаляващ процент от състава им.
  Има и истински комунисти – наивници, преследвани от властта преди 9.ІХ.1944г. и неприсъстващи в реалната власт след 9.ІХ.1944г.,някои дори преследвани от собствената си власт след 9.ІХ.1944г., повечето живи от които още поддържат инстинктивно /а и ефективно/ БСП, защото глупаво отказват да признаят,че са били използвани в младостта си с красиви идеали, които не е планирано да се постигат.
  Те отказват да признаят какъв мошеник е Кашел Мордохай, когото тези които са го управлявали и от които той е част, галено са наричали…” нашият ясен и светъл талмудист”.
  Завладяни от чувство за справедливост и красиви идеали много свестни млади хора са били привличани за членове на БКП след 9.ІХ.1944г., но от тях няма забогатели чрез „регламентирана” кражба от държавата или чрез огромни кредити, които е планирано взелите ги /сред тях много вербувани безпартийни/ никога да не връщат – за да бъдат „на разположение” в „прехода”.Те са били привличани точно както се привличат свестни хора в ложите на Синьото масонство – за „цвят” , в една организация управлявана от платена партийно-милиционерска висша номенклатура. Има огромна разлика в доверието на висшата партийно-милиционерска номенклатура към редовите членове и партийните секретари в професионалната сфера по места, нищо че всички са членове на една партия.А под „милиционери” трябва да се разбират онези гадни типове, които се подвизаваха в различните служби на ДС – те се доказаха като голямото зло.Тяхното „отношение” към сигурността съсипа държавата. Като се изключат амбициозните, тъпи и безогледни кариеристи за които никога не е имало значение кой управлява, значителната част от членската маса на БКП са свестни хора и сериозни професионалисти. На тях нищо не им е предлагано, тъй като са щели да откажат да участват в това престъпление.Не е нормално да се говори изобщо за комунизъм, изобщо за комунисти, а конкретно за тези, които се правеха на комунисти, а сега са криминални богаташи.
  Тези свестни хора, почти всички от тях обедняха, също са истински разочаровани от ставащото вече 20 години в България.
  Да не забравяме и огромната част от безпартийни хора, меркантилни ментарджии, за които тези „промени” станаха отключена врата за втурването им към избраната престъпна маса на крадците за да крадат и те както и каквото могат от трохите, за да оцелеят с „висок материален статус на успели”.Други бяха назначени за „нови” ръководители на печеливши предприятия и външнотърговски фирми, които доограбиха и досъсипаха.
  Няма нормален човек в България, независимо дали е бил член на БКП или безпартиен, който да е бил съгласен и да е приел държавната кражба чрез „държавата” за да стане богат, ако случайно му е било предложено това! Проблемът е,че се намериха достатъчен брой мърлячи „работещи” във важните държавни институции /особено в Прокуратурата и Съда/, които се съгласиха да станат престъпници и затова в България след 10.ХІ.1989 г. има държавноорганизирана престъпност с напълно деградирала съдебна система, чрез която се управлява! Понеже съдебната система е престъпна държавна структура помиярите-политици се превърнаха в обикновени крадци на заплата от държавата, при това след избори!
  Този фарс продължава и в настоящия момент – след поредното гласуване за поредните мутри начело с интелектуален урод-избран за Министър председател – този път управляван директно чрез механизмите на ЕС.Най-много „неразкрити” убийства в България имаше, когато тази мутра- син на народа и медийна звезда Бойко Борисов беше Главен секретар на МВР. Използваше се държавен ресурс за разчистване на „други” мутри.Палячото Цар – мутра /направил ББ генерал/ нагло говореше в качеството си на Министър председател по разни медии,че тези убийства не трябвало да занимават хората! Ами така всеки може да бъде убит,когато му дойде времето. Както дълго са търсили и са открили подходящ идиот-син на народа за продължение на управлението в България след събитията около 9.ІХ.1944г.така и сега успяват да открият поредния подходящ идиот-син на народа или цар за продължение на управлението в България след събитията около 10.ХІ.1989г. Откривателите /зад сцена/ на подходящите индивиди са едни и същи, но за едните „дистанционното” е в СССР , а за другите в ЕС.
  Сегашният цирк стана възможен, продължава и сега заради това,че още в началото на 1990г. висшия /и което е странно – средния / команден състав на БНА изобщо не реагира.
  За националната сигурност отговаря Армията на която и да е държава, а не разните специални служби, които са съдействащи органи преди да се намеси Армията, ако това се наложи.Без Армия, която да я защитава, няма Държава.Няма и национална сигурност. Наивното обяснение, че Армията не се намесила защото имало политически решения за „промените” не издържа, тъй като при престъпно организирани и криминално осъществявани „промени” всички офицери, особено тези с висше воинско звание са длъжни да се намесят , още повече че всички те
  „до вчера” са били членове на партия т.е. политически лица, които са длъжни да се намесят политически!! Това е единствения принципен случай в световната история, когато командния състав на една армия е съзнателно политически обвързан и трябва да действа адекватно за защита на държавата при формирана и проявена противодържавна политическа дейност, организирана от партията в която те са членували!
  Деполитизираната Армия никога и никъде не се освобождава от отговорност към Държавата, която е призвана да пази срещу действия на други държави, на лица или групи отвън или вътре на територията й които целят ограбването й или нарушаване на целостта й !!
  В случая става дума за систематично и последователно ограбване на държавата от нейни граждани, както и от длъжностни лица, на които по закон им е вменено да я пазят и защитават! След като тази престъпна дейност – ограбването на държавните финанси, които престъпно преминават в частни лица – не е преследвана от Прокуратурата и не е санкционирана от Съда става дума за „разграден двор”.
  Кой ако не Армията трябва да действа за да запази Държавата ???
  Вместо това този състав бездейства и блее. Блее и сега, а тази армия сега не става и за жандармерия.Няма пари за нея,а има някакви мултимилионери от нищото.При това армията носеше името „народна”! Българска народна армия, която не защити народа си?! Представителите на този действащ висш команден състав през 90-те години на миналия век се опозориха за вечни времена защото поставиха партията над държавата.
  Националноотговорни действия от помиярите включени в единния механизъм на ДС /с извинение към тези много малко на брой свестни хора случайно попаднали в тези служби/ не могат да се очакват защото те са специално подбирани и винаги са били част от потискащ механизъм. При това те са включени за лично участие в престъпни действия с цел обогатявате. Те, заедно с подбирания от тях престъпен контингент в затворите преди 10.ХІ.1989 г. и фалшивите комунисти от висшата платена номенклатура,обединени с престъпниците прокурори и съдии владеят и управляват нещастната ни държава и в настоящия момент. В тези престъпления е включена /предварително вербувана/ най-гадната част от криминалните престъпници заключени в затворите преди 10.ХІ.1989 г.А полуумния Жельо Желев обяви амнистия за тях за да бъдат естествено интегрирани в „общия механизъм” необходим за „прехода”.
  Най-големия български историк проф.д-р Ганчо Ценов / чиито научни трудове са най-важни за българската истинска история, но за срам и резил не се изучават – поради изложени по-горе причини/ предава следния факт от българската история по времето на Княз / не хан/ Крум, описан в стар лексикон:
  „Аварите след като били окончателно унищожени от българите, Крум запитал аварските пленници: как мислите,защо погина вашия архонт / войвода / и целия народ.Те отговорили: защото се увеличиха клеветничествата един срещу друг и погинаха най-храбрите и най-мъдрите, след това беззаконниците и крадците се сдружиха със съдиите, после пиянството.Понеже …и т.н.Той като изслушал…и т.н.”
  Следват Крумовите закони!
  Всичко, накратко изложено дотук е ясно и известно, написаха се и много документални книги с конкретни факти от държавнопрестъпната ни действителност, но какво от това.
  Беззаконниците + Крадците + Съдиите =Управлението на България в края на ХХ в. и началото на ХХІ в.
  Учудващо е колко много са хората в България, които с лекота и овча търпимост приемат майтапа, който си правят държавните крадци с всички нас.Ясно е също,че манипулацията на местните кретени в управлението се дирижира лесно от „вън”, когато липсва достойнство в съзнанието на хората, които отиват да гласуват.
  Когато ти липсва достойнство и в поведението всеки те мисли за будала и започва да си прави майтап с теб.Така Константин Иречек си позволява да каже през
  ХІХ век: „Българите са некритични и нямат никакво чувство за национална чест”. Изричайки това той бодро написва една фалшива история на България, приета от българските псевдоисторици-псевдопрофесори – всичките до един чужди агенти и по тази история учениците и студентите по история даже учат и днес!
  Моето предложение е излагането на материалите в Интернет, а и не само, от разсъждаващите хора в България да става с насоченост към обединение на мисълта и настроението на свестните българи за формирането на официална интелигенция в България, каквато в същност няма.Не защото няма интелигентни хора, а защото интелигентните хора не желаят да се организират – поради огромното им недоверие към големия брой потенциални инфилтранти-формени предатели. И така всички мислещи за родното псуват, а далавераджиите крадат на воля и са доволни от „прехода”.
  Интелигенцията в една държава не е механичен сбор от хората с висше образование и научни титли, както много хора у нас си мислят.Иначе трябва да приемем,че проф.Божидар Димитров, проф.Андрей Пантев и д-р Жельо Желев
  са интелигентни.
  Интелигенцията обединява преди всичко милеещите за Родината патриоти /а не интернационалисти/ с ядро от високообразовани хора от същия ранг, а не сбирщина от некадърници /образованието или научната титла давана в България просто не може да промени истинската същност на един индивид- само помага, и то само на някои, да се прикрие тази същност/, които са готови на всякакво предателство само да им е пълна чинията.
  Интелигенцията по правило е индиферентна към участие в пряката власт, но когато е истинска тя представлява коректив за морала на държавните чиновници наречени политици. Тя е опора в нагласата на хората за критичност към тези които са избрали и да изискват от тях да са честни към избирателите си и да изпълнават предизборните си обещания, а не да крадат и да лъжат.
  Интелигенцията трябва да подготви хората за активни действия срещу родната измет – за ликвидирането й до дупка!!Няма друг начин с помощта на който да достигнем живот с достойнство и да постигнем поне относително нормално отношение на другите към държавата ни.
  Ако не успеем не трябва да се сърдим, че ни изобразяват като „кенеф”.
  Познавам един некадърник – високопоставен военен и партиен функционер,активен участник в „прехода”, приказващ преди 10.ХІ.1989г. непрекъснато за Партията /БКП/ и за отговорностите на носещия партийна членска книжка.Същият веднага след 10.ХІ.1989 г. говори на всеослушание: „Ето докъде докараха България комунистите”. Подобни идиоти могат да се чуят и видят навсякъде.Повечето от тях се превърнаха /разбира се след дълга подготовка и подбор още от края на 70-те години на миналия век/ от „комунисти” в криминални мултимилионери без да са направили нищо полезно за държавата, напротив- нанесоха най-големите поражения в 130 годишната най-нова история на България.Без да са преследвани,без да са съдени тъй като тези, които по закон и призвание трябва да преследват и да осъждат ефективно нанасящите поражения са преки участници в нанасянето на тези поражения чрез престъпления т.е.отново става дума за единен общ механизъм в държавноорганизираната престъпност в България.
  Това показва кои са били „комунистите” и кой вика „дръжте крадеца”.
  Ментарджията Стефан Савов не приказваше лоши неща за Тодор Живков и мърлячите около него, а говореше срещу истинските комунисти и свестните членове на БКП с което се целеше дискредитирането им за да не се обединяват всички срещу извършващите се престъпления в държавата и да се насажда омраза между хората. Този боклук беше достатъчно тъп за да измисля подобни комбинации, но манипулацията с използване на омразата му, от „вън” – за разделение между хората, беше очевидна.Споменавам за втори път името на този лумпен защото го приемам, като събирателен образ на всичките днешни фалшиви демократи в България.
  Не мисля, че след всичко преживяно през годините след 10.ХІ.1989 г. трябва да си губим времето с още обвинения към тези или онези за несвършена работа или бездействие защото вече сериозно сме я забатачили! Тези които безнаказано сладко се „нагушиха” вече най-нагло внушават по разните медии и в частни разговори, че прехода е приключил и вече е време да се обърне внимание полицията да защитава частната /„им”/ собственост на гражданите за да има вече ред и спокойствие.
  Каквото било – било.Който крал-крал.Останалите са будали,но няма да се наказваме сега!
  Представяте ли си за каква полиция става дума !!
  България вечно е в някакъв „преход”,който така и не завършва преминавайки в друг „преход”.В същност последният „преход”не трябва да се счита за завършен докато извършилите го не завършат в затворите, където им е мястото.Иначе те ще пълнят затворите с недоволните от „прехода” !!
  Нещата са ясни и известни за разсъждаващите.Трябва да се помогне на свестните неразсъждаващи.Трябва да се преодолее кризата на съзнанието , за която много се говори, за да се състои обединението на нормалните хора в България за действия. За да не се забрави нито едно престъпление срещу България поне от последните 30 г. и всички тези престъпления да бъдат най-сурово наказани по Закон-специално приет за случая.
  Дано успеем!
  и
  Бог да пази България!
  Нормален българин

 15. wh1sp on December 28th, 2009 17:30

  Понеже не съм много в час, ми е интересно – хубаво ще видят, че съм посетил gmail, но как ще влязат в gmail – ще попитат Гугъл за паролата ми? Или примерно Microsoft за логовете в Live Messenger? Или ebay за това какво съм писал в Скайп?

  Google, MS и Yahoo имаха проблеми и дела с подобни неща в Китай заради буклавно “подарена” информация за техни потребители на правителството. Възможно ли е това и тук?

 16. dzver on December 28th, 2009 19:06

  Не какво, а с кого си си писал и не, няма да питат, а ще изискат пасивен достъп до твоите разговори в реално време, без контрол от скайп.

  Дали ще им мине номера е друг въпрос.

Оставете отговор