Дребни новости в TBL

October 31, 2009

Блоговете от blog.bg вече им се разпознават аватарите и ще излизат с картинка в TopBlogLog. В TBL участват 86 блога от тази популярна, но доста недовършена система на Инвестор.

Вече има някакъв горе-долу устойчив модел за смяна на заглавия на блогове. За съжаление включва модерация на всяка промяна. Причината – някои блог системи лепят глупости към заглавията, други не ги включват, на трети не им се разпознава енкодинга.

Ако блогът ви спре да работи, той се маркира като “неработещ”. Вече има полу-автоматично средство за търсене на “проработили” “неработещи” блогове, след оплакване на Маркетинг Локал. 35 блога се оказаха проработили от 258 изтрити. Средството е полуавтоматично, защото част някои проработили блогове не подлежат на възстановяване – имат 0 статии, текстове “преместих се”, “край!” и други подобни.

В момента в TBL има 1845 български блога и 34 на други езици. В работен ден събира между 400 и 500 статии и около 2600 туита. Статистика има тук.

Публикувано в: TBL 2 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

2 коментара на “Дребни новости в TBL”

 1. fen on November 1st, 2009 11:17

  Ти на това ли викаш ДРЕБНИ новости? Кой ще заблуждаваш:)

 2. Иван Христов on November 7th, 2009 06:57

  Здравейте, Веселин,
  Искам да Ви помоля да ми помогнете, ако желаете.
  Проблема ми е, че новите ми постове в блога не се показват в другите блогове, а е зациклил на една и съща публикация. Дали нещо сгреших като цъках в настройките не мога да разбера? Отскоро имам блог и много неща не са ми ясни.
  Простете, че тук задавам моя въпрос, но не зная на какъв имейл да Ви пиша. Ще съм Ви благодарен, ако ми отговорите.
  Иван

Оставете отговор