Робин Худ и престъпната държава

July 31, 2008

Ако държавата се състои от смешници, некадърници и откровенни бандюги, престъпниците, които атакуват елита, стават национални герои. Вижте по какъв абсурден начин е отразено отвличането на Бончева в news.bg:

А това е на журналист мнението:

Няма смисъл от държава, според тези хора. Престъпниците и олигарсите вършат работата по-добре. Престъпниците правят ДОБРО – Робин Худовци, разбираш ли, създават ред в хаоса. Строги, но справедливи рекетьори, крадци, измамници и убийци. И ни ги рекламират, даже с носталгия. Когато Бойко Борисов още беше в охранителния бизнес, а Васил Илиев беше охранител номер 1, такива работи не можеше да станат.

Предният път беше същото.

Публикувано в: Гърнето с боба 9 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

9 коментара на “Робин Худ и престъпната държава”

 1. Longanlon on July 31st, 2008 11:39

  Ей в такива моменти в историята идва Силната ръка и стават … разни неща.

  И се питат някои защо Бойко ще спечели догодина…

 2. georgivar on July 31st, 2008 13:47

  Стават.. едни няколко милиона и се изнасят да мият чинии в Китай.

 3. Искър on July 31st, 2008 15:42

  тия няколко милиона трябва други неща да направят като станат

 4. nikcname on July 31st, 2008 19:41

  журналистът май перефразира Бончев, ама и двамата си мечтаят да има “паша” който да дърпа конците на всички и да може да му паднат на колене

  наглостта е уникална, все едно да отвлекат Сър Алекс Фергюсън

 5. ss7 on July 31st, 2008 20:59

  Колкото и да не ни харесва, изводите са верни.

  Тоя който е извадил оръжие-играчка на 7те езера, вече няма да вади . За съжаление резултата изобщо не се дължи на несъществуващата “държава” и още по-несъществуващото “МВР” .

  Изобщо не защитавам текущото положение, но ми харесва да живея спокойно, да няма кражби, да не си заключвам колата и т.н.

  Ако някой е учуден от мнението ми, да погледне от къде съм 🙂 И да не си помислите, че спокойния живот се дължи на ‘органите’ хе,хе.

 6. dzver on July 31st, 2008 21:42

  а на какво се дължи?

 7. Мъка on July 31st, 2008 21:59

  Господи прибери си версиите, че в България има мнооого от тях.
  Пародия, пародия.А журналистите са платени повечето. Една част са бездарни и малоумни. Жалко, че истинските и достойни хора се страхуват да излязат. А Атака се опитва да извлече дивиденти от цялата какафония. Националистите използват малоумни хора за да печелят на техен гръб. С една дума циганията е жестока.

 8. ss7 on July 31st, 2008 23:11

  @dzver
  Едни бивш (слава богу) министър си каза – дължи се на “сульо и пульо” , дето той не сядал на една маса с тях 🙂

  Ситуацията тук е интересна с това, че ние си избрахме техен човек за кмет по принципа за “по-малкото зло” . По-голямото зло беше възможността комунист да стане кмет – писа се доста за борбата на Дангов с “мафията” . А, че ‘с. и п.’ имат близки родствени връзки с БСП си е отделен въпрос.

 9. инж. Илиан Илиев on August 4th, 2008 09:28

  То явно така или иначе престъпността управлява, поне да е малко по организирана. От доста отдавна си мисля дали все пак няма да е по-добре и ние да си имаме една групичка гилдии (като Анкх-Морпоркските) и всичко да си е регулирано и подредено.

Оставете отговор