Феминистки

May 27, 2008

Мис Бу хубаво е насолила феминистките. Мед ми капе на душата, още повече, че някои същите тези феминистки наскоро ме оплюваха мен с изваден от контекста текст.

Нямам нищо против феминизма, но определено плюенето на мажоретките, модерните танци и секси облеклото не ме пали да подкрепям блог-представителките на движението.

Хубавите жени полагат сериозни усилия, за да изглеждат добре и ние трябва да ги оценяваме по достойнство, като ги зяпаме възпитано 🙂

Публикувано в: Гърнето с боба 12 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

12 коментара на “Феминистки”

 1. Георги on May 28th, 2008 00:08

  Фенимистките са прикрити “кандидатки за слава” и погледи на възпитани зяпачи 🙂

 2. Ники on May 28th, 2008 01:18

  Човек като се чувства малък и неудовлетворен си измисля интергалактически цели и мирогледи като модерния феминизъм или партия Атака :). Всеки път като чета нещо от “феминистките” и се сещам за разни луди хора и фанатаци. Предлагам със закон да се забрани на мъжете да вършат каквато и да е работа и по цял ден да си гледат децата, да ходят на по бира с приятели и да си мият колите. Също така да се организират конкурси като “Strongest Woman” и да залеят телевизиите със сумо за жени, борба и бокс за жени в свръх тежка категория и все такива забавни неща. Ааа също така да се забрани грима, късите поли, диколтетата и да се въведат униформи, които да са еднакви за целия свят. Направо да се разработи генномодифициран човек, без пол, та всички да са доволни.

  П.П. А най-забавното е, че феминистките си мислят, че говорят от именото на всички жени, разбииш ли…..

 3. dzver on May 28th, 2008 01:21

  …което ме кара да се радвам на текстовете в блога на Бу. Явно повечето жени не са съгласни с асексуализацията на отношенията мъже-жени и фалшивото импотентно възпитание на тийнейджърите.

 4. Жорка on May 28th, 2008 03:55

  Абе какви феминистки… всичките правят сви*ки с кеф на мъжете си, ама никоя няма да си признае!

 5. Бу on May 28th, 2008 07:54

  Ей, Дзвер, ще ми изкараш боя 😆
  За протокола: нямам нищо против феминизма като цяло, напротив. Определено без тези жени нещата днес нямаше да са същите, нито тези, които ни предстоят, биха били.

  Просто има моменти, в които ми се струва, че нещата преминават граници и в опита да не се допусне използването на жените или дискриминацията им, започва да се търси и несъществуваща такава причина.

  Асексуализация на поколението не може да има, освен ако не искаме да прекратим цялата тая хамалогия по размножаването веднъж и завинаги.

  Разбира се, и прекалена, нарочна, умишлена сексуализация също не е допустима (което ми напомня днес да говоря с госпожата в детската градина – дъщеря ми ми каза, че момченцата – 5-годишни хлапета – им викали ‘секси мацки’ и ‘секси мадами’, ще ми е изключително интересно да говоря и с родителите им).

  Трябва да има разумно, умерено отношение към нещата. И на първо място това отношение трябва да заеме голямо място във възпитанието на децата ни.

 6. Бу on May 28th, 2008 07:56

  “Абе какви феминистки… всичките правят сви*ки с кеф на мъжете си, ама никоя няма да си признае!”
  Ай, Жорка. То оставаше феминизъм да значи ‘не на секса’ и тогава я втасахме. Не бъркай двата щата 🙂

 7. златката on May 28th, 2008 08:13

  да си феминистка не би трябвало обезателно да означава че ходиш с чул на главата и с развлечени маратонки….не разбирам жените които не искат да бъдат красиви….за мен позират и демонстрират за да прикриват комплекси….

 8. Mila on May 28th, 2008 09:22

  В младините ме върнахте…като ядосвах юзърите в абевето с култовия си подпис “Мъжете са пънове”…

  М-)

 9. dzver on May 28th, 2008 10:15

  @Бу, ама са страшни, а? Говорят така, все едно 50-100 000 жени са зад гърба им и ей-сега ще те изядат, ако им противоречиш =)

 10. Божо on May 29th, 2008 17:12

  @златката >”не разбирам жените които не искат да бъдат красиви….за мен позират и демонстрират за да прикриват комплекси….”

  А може би именно не са красиви и това силно ги комплексира?

  А знаем че завистта и омразата между жените може да достигне до неподозирани висоти 😉

 11. talkingDoll on July 5th, 2008 20:13

  Сега прочетох какво е писала Бу.. Добре казано.
  И за мен Василена съвсем “правилно” е изместила темата.

  Но и “възпитано” е не по-малко важна дума от “зяпаме” в случая.
  Защото иначе става така, че докато отида до магазина за хляб и обратно, получавам 2-3 стряскащи ме подсвирквания от коли и още няколко мазни коментара от строежа до блока ми. Което определено хаби нерви.

 12. Амазонка on July 21st, 2008 21:35

  Защо ли видях все МЪЖКИ изказвания?! Защо не се замислите защо жените ставаме мъжемразки?! Може би защото 99% от българските мъже са свине-държат се като свине и помежду си и към нас!Е,извинявайте “мъже” ,но след като сме “нежният пол” няма да е лошо да сте мааалко по-културни и внимателни! Вас в интересува само жена ви да прави хубави сви*ки,да са добри в леглото и да ви прислгват…и вие се наричате мъже..и идея си нямате какво значение носи тази дума!

Оставете отговор