Мачле

March 26, 2008

Група ритнитопковци решили да разцъкат контролен мач на националния стадион баш в края на работното време. Като бонус, светофарът на СУ не работеше, блокирайки обходния път по бул. Левски. Дори да е имало регулировчик, на кръстовището там, нямах видимост към него и включването ми беше с прекръстване и елегантността на преминаване на червено през плътен кордон от движещи се с висока скорост коли.

За всичко е виновен Николай, защото отмени лекцията по python днес в полза на някакъв event на netage. За събитието организаторите нещо не бяха преброили правилно броя участници и се беше получила тапа от правостоящи на вратата. Видях няколко колеги от университета да се мотат безцелно, но безцелното мотане не ми е цел в живота и така се натъкнах на събитията от първия абзац.

Публикувано в: Гърнето с боба 5 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

5 коментара на “Мачле”

 1. Илия Горанов on March 27th, 2008 15:33

  Аз пък се натъкнах на събитията от първия абзац, докато отивах към евента на Netage… местата не ги бяха доброили къде два пъти, имайки предвид колко стърчаха прави вътре, колко висяха на вратата и колко се отказаха, без да излизат от асансьора. И местата – бял кахър, Венерка ми е много симпатична, ама нямаше глас да надвика залата. В Central park толкова ли нямаха един микрофон да им дадат?

  На мен цел в живота ми е да си клатя краката. Затова два часа дъвках ядки и чипс и пих ужасна безалкохолна бира във фоайето, докато свърши лекцията, за да се видя с познати, някои от които не бях виждал над година и половина.

  Видях ги, после хапнахме пица. Как да оптимизирам за натоварване не разбрах, но от колеги, които са успели да се докопат, разбрах, че не съм изпуснал нищо.

 2. Илия Горанов on March 27th, 2008 15:33

  Ебаси организацията, сега и джипа ако го няма…

 3. dzver on March 27th, 2008 15:41

  Жалко, ако бях видял някой общ познат, можехме да се запознаем във фоайето.

 4. николай on March 27th, 2008 20:29

  Наистина малко неприятно се получи, грешката е моя. Те хората си бяха казали, че местата са ограничени и който иска да седне/присъства трябва да отиде по-раничко. Аз бях там към и половина и нямах проблеми с мястото 🙂

  Заради неуредиците пък и за да има повече гледни точки се разбрахме да докопаме повечето хора, които имат опит с това в България и да направим още някоя сбирка.

 5. dzver on March 27th, 2008 21:19

  Мога да споделя на една сбирка с под 10-15 души моят опит за справяне с големи натоварвания, който е базиран на изключително много мои и чужди грешки, с които съм се сблъскал при разработването на няколко системи 🙂

  Пред по-големи групи хора ме е срам да говоря.

  PS. важно е хората, пред които говоря да не знаят прекалено много повече от мен, че ще стане смешно.

Оставете отговор