Сайт с обяснения за софийския трафик

December 10, 2007

Сайтът е БЕЗХАБЕРИЕ.com.

Днес пътувах почти 1 час до работата ми. Причината беше неработещ светофар на Йерусалим и локалното на Цариградско, след това проблем с излизането в кръговото на 4 километър (около 1 км опашка). Като попаднах на този сайт, мед ми падна на сърцето. В него в 8 страници са посочени 1400 снимки на глупости в светофарната и пътна уредба на София, дупки и подобни. На последните 2 страници става ясно кой е Велизар (многократно споменаван с попръжни в този блог), колко точно не е на мястото си, и как целият този хаос е резултат от кофти концесии и източване на общински средства.

Посланието на сайта е, че основният проблем на държавата не е бедността, а липсата на почтеност и безхаберието на управлението.

Публикувано в: Гърнето с боба 3 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

3 коментара на “Сайт с обяснения за софийския трафик”

  1. Антония on December 10th, 2007 23:00

    Този сайт е… Не знам, не знам… Хроника на нашата глупост, инертност, незаинтересованост, примирение, овчедушие. И на кметската арогантност, разбира се. Как живеем…

  2. Ники on December 11th, 2007 01:03

    Потресаващо е да осъзнаеш как цялато малоумие, с което се сблъскваш всекидневно, е толкова фрапантно, но си свикнал.

  3. dzver on December 11th, 2007 09:46

    Днес пътувах в “Мизия”. 5 минути на червено за ляв завой на Орлов мост, докато двете посоки за на право се източат с някой олигофрен.

Оставете отговор