Станишев мечтае за 70-те на миналия век

August 25, 2007

Контрол върху цените ще въвежда правителството.

Искам да видя контролирани цени на бензина, да не струва повече от 1.30, на хляба – да не струва повече от 20 ст. и да видя как хората ще ходят да зареждат и пазаруват в Румъния, а в България няма да остане едно OMW и 1 хлебарница, освен държавни 🙂 Щото тя глупостта ходи по хората, не ходи по дърветата. Друг е въпроса, че всяко ограничение върху свободната търговия в Европейския съюз противоречи с присъединителния договор (специалистите могат кажат как точно).

От утре ще започнат едни пояснения, едни разяснения, какво бил искал да каже поета, защото в кухите им глави ще започне да прониква сложността на регулацията на пазара и това колко много по-добър е свободният от регулирания пазар. Всъщност не точно в тези кухи глави, по-скоро на съветниците им.

Публикувано в: Гърнето с боба 5 коментара RSS 2.0

Ако постът ви харесва, цъкнете на сърцето:

Коментари

5 коментара на “Станишев мечтае за 70-те на миналия век”

 1. Димитър on August 25th, 2007 17:54

  Всичко са предизборни баламосвания за пенсионерите, те лесно се връзват на такива лъжи. Всички задници в министерския съвет начело с баш задника знаят, че нищо не могат да направят, но може да им мине номера. А най-много ме е яд, че журналистите повтарят глупостите им.

 2. Marfa on August 25th, 2007 23:27

  Не бе. Просто в началото на всяка седмица от ведомството на Петър Димитров щели да обявяват кви са реланите цени на стоките. Така че като отидеш да си кушиш хляб за лев и двайсет, ще знаеш, че всъщност, той трябва да струва шейсет стотинки. Вероятно това трябва да повдига духа по някакъв начин, де да го знам сега.

 3. Георги on August 26th, 2007 02:10

  Пенсионерите дето не са изкуфяли вероятно няма да се хванат. На другите им е все тая, защото през целия си живот са гласували за едни и същи тъпани…

  А за журналистите… верно е. Може би и сезона е такъв и нямаш нещо смислено да кажат…

 4. Дончо on August 26th, 2007 09:35

  защото в кухите им глави ще започне да прониква сложността на регулацията на пазара и това колко много по-добър е свободният от регулирания пазар

  Горното няма да им проникне в каменните московски кратуни поне още 2-3 поколения.

  – Не човек, а желязо – просъскал агента-фашист!
  Тихо мъртвия казал: “Не, комунист”

  За нещо подобно говорим :)…

 5. dzver on August 26th, 2007 11:24

  Или е много тъп Станишев или е хитър лъжец – манипулатор, който прави първи проби за реставрация на комунизма. Кое ли?

Оставете отговор