Зимата иде

Мальовица

Тръгнахме днес да изкачваме върха, но планината имаше свое мнение по въпроса. Изправи пред нас непреодолимо препятствие.

Новата синя зона

Аз съм от потърпевшите. Офисът ни е в центъра, в сърцето на новата двулевова зона. Пътувам с кола. 2 лева на час ми е неприятно скъпо. Трябва да призная обаче, че синята зона е необходимо зло. Центърът се променя от офис пространство за малкия и среден бизнес към жилищен квартал с пешеходци и ресторанти. Дразни […]

Вихрен

Отдавна не се беше случвало. Борихме се славно и успяхме да изпъплим до върха. За съжаление бетонната пирамида, на която традиционно се качвах за да си направя снимка, се е счупила. Пътят до Бъндеришка поляна вече е истинско шосе. Банско е пълно с хора. Има живот.

Кока Кола вече с HFCS, вместо със захар

Фруктозо-глюкозният сироп е евтин заместител на захарта, с който тъпчат джънк фууда. Критикуван е, че е основен причинител на свръх-затлъстяването в Америка. Ако искате да тествате, дали HCSF наистина причинява затлъстяване и как точно се отразява на черния дроб, заповядайте. Всички разфасофки обикновена Кола, които прегледах в магазина, вече са с новата и подобрена формула.

31 етаж

До сега не бях нощувал в толкова висока сграда. Това ми е изгледа. Имам прозорец до земята, до който се искат здрави нерви за да се доближи човек.